Nokian Tyres

Ești aici: Home → Nokian Tyres

Anvelopele Nokian sunt născute, crescute şi testate să reziste şi să ofere performanţe maxime în condiţiile solicitante din Nordul Europei. Nokian Tyres livrează cele mai bune performanţe chiar şi în situaţii cu adevarat extreme.


DSI SatisfNokian DSIaction este un concept creat de Nokian Tyres care doreşte să se apropie şi mai mult de consumatorii săi, oferindu-le acestora posibilitatea unui ride test cu anvelopele Nokian.  Astfel, dacă după maxim 14 zile de la data achiziţionării anvelopelor, nu sunteţi multumiţi de beneficiile oferite de anvelopele Nokian, reveniţi în service-urile agreate şi puteti opta fie pentru un alt set de anvelope Nokian sau orice altă marcă dinsponibilă în reţeaua noastră, sau puteţi beneficia de returnarea integrală a sumei de bani achitată (anvelope Nokian şi servicii de montaj).

Nokian DSI Satisfaction este valabil în România numai pentru produsele: Nokian i3, Nokian H, Nokian V, Nokian Z G2, Nokian Line, Nokian zLine, Nokian eLine, Nokian Z SUV, Nokian HT SUV şi Nokian Hakka C în perioada 01.03.2013 30.09.2013.

Pentru condiţiile de returnare a anvelopelor Nokian dați click Aici


Anvelopele pentru SUV deteriorate în mod accidental pe zona flancurilor sunt acoperite de Garanția Nokian Tyres Aramid

Doar prin încercări, inovare şi testări repetate pot fi depăşite condiţiile extreme.