Nokian DSI Satisfaction

Ești aici: Home → Nokian DSI Satisfaction

Nokian DSI Satisfaction

Anvelopele Nokian sunt născute, crescute şi testate să reziste şi să ofere performanţe maxime în condiţiile solicitante din Nordul Europei. Nokian Tyres livrează cele mai bune performanţe chiar şi în situaţii cu adevarat extreme.
DSI Satisfaction este un concept creat de Nokian Tyres care doreşte să se apropie şi mai mult de consumatorii săi, oferindu-le acestora posibilitatea unui ride test cu anvelopele Nokian.  Astfel, dacă după maxim 14 zile de la data achiziţionării anvelopelor, nu sunteţi multumiţi de beneficiile oferite de anvelopele Nokian, reveniţi în service-urile agreate şi puteti opta fie pentru un alt set de anvelope Nokian sau orice altă marcă dinsponibilă în reţeaua noastră, sau puteţi beneficia de returnarea integrală a sumei de bani achitată (anvelope Nokian şi servicii de montaj).

Condiţii de returnare a anvelopelor Nokian

• Returul trebuie făcut în maxim 14 zile calendaristice de la data achiziţionării setului de anvelope (data înscrisă pe factură).
• Clientul trebuie să prezinte factura originală care dovedeşte achiziţionarea setului de anvelope de vară Nokian Tyres.
• Cifra 8 (opt) trebuie să fie integral vizibilă pe sistemul de inscripţionare DSI (Driving Safety Indicator – indicator de uzură brevetat de Nokian Tyres) de pe banda de rulare a anvelopei, pe toate cele 4 anvelope ale setului.
• Anvelopele nu trebuie să prezinte urme de agresiuni, lovituri, tăieturi sau reparaţii, precum şi urme ale utilizării lor necorespunzatore şi /sau ale folosirii lor în competiţii sportive. În cazul în care pe anvelope apar aceste indicii, anvelopele nu se pot înlocui şi nici suma de bani nu poate fi returnată.
• Clientul completează Formularul de retur împreună cu dealerul de la care a achiziţionat anvelopele.
• În cazul în care clientul vrea să schimbe setul de anvelope cu altele mai scumpe , clientul va achita diferenţa de preţ.
• În cazul în care clientul doreşte un set de anvelope mai ieftin, va primi înapoi diferenţa de preţ.
• Montatul şi echilibratul anvelopelor înlocuite se vor efectua cu titlu gratuit.
• Anvelopele se returnează la punctul de lucru de la care s-au achiziţionat.

Nokian DSI Satisfaction este valabil în România numai pentru produsele: Nokian i3, Nokian H, Nokian V, Nokian Z G2, Nokian Line, Nokian zLine, Nokian eLine, Nokian Z SUV, Nokian HT SUV şi Nokian Hakka C în perioada 01.03.2013 30.09.2013.